Over Madeleine en MdW

Heerlijk, zo'n introductiepagina. Waarop je kunt vertellen wie je bent en wat je doet. Okay, daar komt het dan: ik ben Madeleine van de Wouw, journalist/tekstschrijver. Mijn tekstbureau heet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. MdW staat voor méér dan woorden. Omdat ik denk dat tekstschrijven méér is dan het op papier of een website zetten van woorden. 
Om een goed resultaat te krijgen moet je meepraten en meedenken met je opdrachtgevers. Zodat ze blij worden van het resultaat. Daar kan ik natuurlijk zelf van alles over zeggen, maar ik laat er liever een paar aan het woord:

  • Jacob Klompstra:  "Madeleine schreef mijn boek 'wat is die jongen druk'. Zij is een échte schrijver die mijn hart begreep. Ze weet uit een brij van informatie de essentie op te pikken en als interviewer de juiste toon te raken."
  • GGD:  "Mooi geschreven, goed verwoord. Prima begrepen. Mijn complimenten."
  • Eugenie Verhaar:  “Madeleine heeft een professionele houding en een prettige werkstijl. Je kan op haar rekenen en ze kan snel doordringen tot de kern van de zaak. Kortom een aanbeveling."
  • Janine Klein, hoofdredacteur Campinglife:
    “Ik werk met plezier met Madeleine voor Campinglife magazine. Deze samenwerking levert inhoudelijk zeer goede artikelen op. Inhoudelijk is Madeleine zeer breed georiënteerd, ze komt haar afspreken na en gaat altijd voor het hoogst haalbare. Als persoon is Madeleine zeer open, geïnteresseerd en prettig in de omgang. Daarbij denkt ze graag met je mee. Om al deze redenen werk ik met plezier met haar samen!”

En... wat kan ik voor jou doen?

Lid van:
Tekstnet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers
FIJET, internationale vereniging reisjournalisten
NvJ, Nederlandse Vereniging van Journalisten


Oprichter/medeoprichter van:
Puur op reis 
Puur Naturisme

decruisegids.nl
reisprofs.nl