Makkelijk betalen voor zakenreizigers

CreditcardsOm het de zakelijk reiziger gemakkelijker te maken brengt BCD Travel Virtual Payment Automation op de markt. Deze nieuwe betaaloplossing moet, volgens BCD, het risico op fraude bij de betaling van reiskosten verkleinen en tijd en geld besparen door de automatische verwerking van de gegevens.

 

Met het systeem wordt, volgens de reisorganisatie, verder gegaan dan de al bestaande mogelijkheden. De betalingen zijn veel veiliger dankzij unieke transactiecodes, het is mogelijk om budgetgrenzen in te stellen en datacaptatie is veel eenvoudiger. 
Die veiligheid kan erg belangrijk zijn omdat bijna de helft van alle bedrijven met zakenreizigers het afgelopen jaar slachtoffer was van fraude of een poging tot fraude bij de betaling van reiskosten.
Voor ondernemers en bedrijven is het systeem handig omdat er geen handmatige processen meer nodig zijn voor de rapportage van reiskosten.

Virtuele creditcard

Wanneer je een hotel reserveert, maakt het systeem een virtuele creditcard aan die dient als garantie voor de boeking. Wanneer je vervolgens bij het hotel uitcheckt, worden de goedgekeurde kosten in rekening gebracht op de virtuele kaart. Je betaalt zelf voor bijkomende kosten als minibar. Ter controle vergelijkt het systeem de betaling met de reservering, waarbij 99,95% gegarandeerd overeenkomt.

Hoe boek jij je zakelijke reizen?

Plaats reactie